Over

Mensen zijn altijd verdomd nieuwsgierig, dus ik heb dan toch maar een stukje over mezelf getikt (alvast een voorzet voor als ik ooit beroemd ben en een eigen Wikipedia-pagina heb, ha). Nou weet ik niet of dit dan zegt wie of wat ik ben, maar dat is te filosofisch voor een “over mij” pagina. Hierbij dan toch wat feitjes:

  • De naam is Charlotte en ik ben 26 zomers oud, al valt mijn verjaardag officieel nog in de lente. (Overigens ben ik op de 13e geboren, is dat niet ironisch?)
  • Ik werk bij een gemeente, maar heb wilde dromen over maffiabaas worden. Al is een eigen (normaal ofwel legaal) bedrijf ook prima.
  • Qua luiheid ben ik soms net een kat, maar ik houd ook van sporten: wielrennen, mountainbiken, kickboksen en yoga. En ik sta ook wel eens stoer te doen met gewichten in de sportschool.
  • Verder schrijf en lees ik graag. Bij lezen moet je dan denken aan zoetsappige romannetjes, maar ook aan een enorme stapel boeken rondom geluk (oké, eigenlijk zelfhulpboeken). En vervolgens val ik dan weer graag mensen lastig met wat voor briljante dingen ik heb gelezen of wat voor geniale ideeën daaruit voort zijn gekomen.

Deze site is ontstaan door dat laatste punt: in plaats van steeds mensen in mijn omgeving lastig te vallen, kan ik ook gewoon de hele wereld lastig proberen te vallen (ervan uitgaande dat de hele wereld Nederlands kan lezen of weet hoe Google Translator te gebruiken. Of een internetverbinding heeft). Hoe meer ik lees, hoe meer er in me opkomt en hoe meer ik het gevoel heb dat meer personen dit zouden moeten weten. Dus zo is de Dalai Alpaca geboren.

PS: behalve wilde dromen over maffiabaas worden, zou ik ook best een alpacaboerderij willen hebben.