Lockdown kalender & BINGO

Het is januari en dat lijkt elk jaar weer de maand van zelfverbetering te zien. Mensen hebben goede voornemens en doen soms ook echt wat ermee door zichzelf doelen te stellen. Anderen doen mee aan challenges zoals dry January, waarbij ze dagelijks iets wel of niet doen. Op Instagram zag ik iets voorbij komen wat hierin past, maar wat me wél aansprak: een 30 days healthy habit challenge. Een kalender waarbij je elke dag iets gezonds of goeds voor jezelf doet. Nu leek het mij wel wat om daar een soort lockdown-versie van te maken. Het is redelijk zeker dat we na 19 januari ook nog even weinig kunnen en om die dagen door te komen, heb ik een lockdown kalender bedacht. Met leuke dingen om te doen, maar ook dingen die je helpen om mentaal een beetje fit te blijven en niet als een gestoorde alcoholist uit deze tijd te komen.

Nu heb ik zelf met leuke dingen lijstjes vaak dat ik niet altijd zin heb in alles en dat ik wil kunnen kiezen waar ik op dat moment behoefte aan hebt. Je kunt daarom zelf kiezen of je dit als lockdown kalender ziet of lockdown bingo: doe lekker waar je zin in hebt. Overigens kunnen de zaken waar je soms niet per se zin in hebt, wel superfijn blijken te zijn. Zo ben ik deze week een lange strandwandeling gaan maken, omdat dat op die 30 days healthy habit challenge voorbij kwam. Mijn eerste gedachte was “oké, maar ik kom al zo vaak op het strand en wil ik dit nu wel?”, maar het was uiteindelijk heel lekker en ik heb meer dan een uur rondgedwaald over duintoppen, door het bos en over het strand.

Goed, hier is ie dan (ja, zelf in elkaar geknutseld en helemaal zelf de afbeelding van een vrolijk dansend man erbij gezocht!):

Doe je mee? Print* hem dan snel uit en hang hem op je koelkast, boven je bed of in de wc!

*Heeft er iemand tegenwoordig nog een printer? Ik niet.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *